waarom je leven lang ontwikkelen?

De wereld verandert continu en een vakgebied verandert daar in mee. Dit komt door een aangepast wetgeving of technologie die mogelijk maakt wat een paar jaar geleden ondenkbaar was. Die veranderingen laten zien hoe belangrijk het is dat je je leven lang blijft ontwikkelingen: door te werken aan nieuwe skills of nieuwe kennis op te doen. Zet jezelf op een voorsprong en start vandaag nog.

Deeltijd studeren is heel dichtbij
waarom je leven lang ontwikkelen

Waarin wil jij je ontwikkelen? Je komt verder aan een hogeschool

  • Altijd dichtbij
  • Toonaangevend onderwijs voor professionals
  • Erkende certificaten en diploma’s
  • Ook korte cursussen

DE WERELD VERANDERT

De opkomst van het internet heeft de wereld onherkenbaar veranderd. Communicatie gaat met de snelheid van het licht, computers voeren repetitieve taken uit en hele beroepsgroepen worden overbodig. In zo'n snel veranderende wereld is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Een deeltijdstudie is ideaal om kennis op te doen die je direct kunt toepassen op je werk. 

LEVEN LANG ONTWIKKELEN

In een veranderend vakgebied hebben kennis en skills een beperkte houdbaarheid. Wie investeert in een deeltijdopleiding in het hbo, investeert daarmee in zichzelf. Na afloop heb je waardevolle ervaringen opgedaan, waarmee je jezelf op de arbeidsmarkt op een voorsprong zet. Bekijk ons aanbod en start vandaag nog. 

GELIJK TOEPASBAAR

Tijdens je studie werk je samen met collega's uit jouw vakgebied aan oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd. Dat is een win-winsituatie. Wat je leert is namelijk gelijk toepasbaar tijdens de uitvoering van jouw dagelijkse werkzaamheden.