hoeveel uur werken naast deeltijdstudie?

Ben je van plan om naast je baan een deeltijdstudie te gaan volgen? Dat kan zeker! Het aantal uur dat je kunt werken naast je opleiding is afhankelijk van je studietempo. Bijvoorbeeld of je snel door de stof gaat of dat je juist de studie over een langere periode uitsmeert. Bij de meeste opleidingen kun je uitgaan van één of meerdere lesdagen, of meerdere lesavonden per week. Bekijk ons aanbod en kom erachter wanneer jouw lesdagen zijn.

 

Deeltijd studeren is heel dichtbij
hoeveel uur werken en studeren

Waarin wil jij je ontwikkelen? Je komt verder aan een hogeschool

  • Altijd dichtbij
  • Toonaangevend onderwijs voor professionals
  • Erkende certificaten en diploma’s
  • Ook korte cursussen

ZELF DE SNELHEID VAN DE STUDIE BEPALEN

Hoe fijn is het dat je zelf de snelheid van je studie kunt bepalen! Dit maakt het studeren naast je baan alleen maar makkelijker. De deeltijdstudies zijn opgebouwd in modules en per module krijg je studiepunten. Uiteindelijk is het belangrijk dat je alle studiepunten gehaald hebt. Hoe snel je dat kunt doen verschilt per persoon, omdat de één nou eenmaal sneller leert dan de ander. En dat niet alleen, ook de samenhang met werk en privé bepaalt de snelheid. Je kunt er altijd voor kiezen om de studie te versnellen of juist te vertragen als de situatie daar om vraagt. 

DEELTIJDSTUDIES SPECIAAL VOOR NAAST JOUW BAAN

Nieuwe kennis op doen naast je baan? Wij raden je zeker aan om dat te doen en daar is een deeltijdstudie geschikt voor. De meeste deeltijdstudies worden gevolgd door mensen die doorleren naast hun betaalde baan. Dit betekent dat de hogescholen veel ervaring hebben met het afstemmen van de studieplanning op het drukke leven van werkende mensen, en daar houden wij zeker rekening mee.

GELIJK TOE TE PASSEN IN JOUW HUIDIGE WERK

De kennis en ervaring die je op doet tijdens je studie kun je direct toepassen in je huidige werk. Uiteraard ontvang je na al je harde werk een diploma en dat staat weer goed op je CV.